SCOOTERCENTREWEST HELPT U GRAAG MET UW TAXATIE EN SCHADEHERSTEL

Schade aan uw scooter (snor en brom), motor is zeer erg vervelend en het gebeurd altijd wanneer u het niet verwacht. Bij ScooterCentreWest bent u op de juiste adres want wij helpen u graag verder bij schade reparatie maar ook het taxeren voor uw verzekering.

Stappenplan

Hieronder vind u een stappenplan zodat u precies kunt zien wat er uitgevoerd moet worden na een schadegeval.

 1. Schade melden
  Meld schade altijd telefonisch aan bij uw lease- of verzekeringsmaatschappij en geef aan dat u de schade laat herstellen door ScooterCentreWest. Vul vervolgens het Europees schadeformulier in en stuur dit aan uw lease- of verzekeringsmaatschappij.
 2. Maak een afspraak
  Maak een afspraak bij ScooterCentreWest om uw schade te laten taxeren en vervolgens komt een schade-expert van de verzekeringsmaatschappij om uw voertuig te bekijken en beoordelen.
 3. Bewijs voor uw verzekering
  Wanneer u de schade door ScooterCentreWest laat beoordelen, dan wordt de schade met een digitale fotocamera vastgelegd en opgeslagen met uw gegevens. Zo hebt u altijd bewijsmateriaal voor uw verzekering en/of leasemaatschappij.
 4. Herstel afspraak
  Nadat de schadeprocedure is verwerkt bij uw verzekeringsmaatschappij kunt u bij ons een afspraak maken om uw scooter, motor en/of motorscooter te gaan herstellen. Is uw voertuig niet rijklaar of veilig dan halen wij uw voertuig op voor herstel.
 5. Onderdelen en planning
  Tussen de beoordeling en het herstel worden de benodigde onderdelen besteld. Ook wordt er een planning gemaakt, zodat u snel, veilig en gerustloos weer de weg op kan.
 6. Op de hoogte
  Tussentijds wordt u altijd via e-mail of per telefoon over het herstel van de schade aan uw voertuig op de hoogte gehouden. Zo weet u exact waar u aan toe bent en niet voor verassingen komt te staan.
 7. Schadeherstel gereed
  Wanneer uw voertuig gereed is, dan brengen wij u hiervan op de hoogte. Er wordt een afspraak gemaakt wanneer u uw voertuig op kunt halen bij ScooterCentreWest.

Neem hier contact met ons op!

© Copyright - ScooterCentreWest 2017